El col·lectiu de Cuina Tradicional Tossenca

Aquest col·lectiu neix l’any 2009 com una iniciativa conjunta de l’Ajuntament de Tossa i un grup de restauradors locals per tal de recuperar, posar en valor i donar a conèixer la cuina tossenca de tota la vida entre el públic en general.

Les cartes dels restaurants membres inclouen plats tradicionals del receptari tradicional local, clarament identificats i elaborats amb productes de primera qualitat.

El col·lectiu organitza cada any diverses accions gastronòmiques, entre les quals destaquem les campanyes gastronòmiques dels Fideus a la Cassola, i de la Cuina del Cim i Tomba, que se celebren respectivament durant tot el mes de juny, i tot el mes de setembre.

Els membres del col·lectiu de Cuina Tradicional Tossenca són els restaurants Bahia, Can Carlus, Can Pini, Castell Vell, El Petit Restaurant, L’Ajustada, Marina, Mestre d’Aixa, Minerva, Sa Barca, Sa Muralla, Tursia, Victòria, Víctor i El Sol, que trobaran inclosos al llistat de restaurants sota la classificació de Cuina Tradicional Tossenca.

Menú