Parc de Sa Riera

El parc de Sa Riera és un espai verd públic, extens (d’unes 5 hectàrees) i planer situat a l’entorn de la Riera de Tossa, a uns 500 metres del nucli urbà de la població. Al parc trobem diversos ambients configurant un entorn variat de gran valor natural i paisatgístic, que ofereix multitud de possibilitats per la passejada, el descans o el lleure en família. Trobem vegetació típica del bosc mediterrani on predominen les alzines, els suros i els pins; vegetació de ribera amb arbres de fulla caduca com els verns o els pollancres; la riera com a eix vertebrador; i, fins hi tot, una petita bassa artificial que alberga plantes i animals propis d’ambients d’aiguamoll. Arbres monumentals i centenaris com el pi de Can Martí o el roure del Bon Retir incrementen l’encant d’aquest espai verd. El parc compte amb diferents equipaments i serveis: bancs, papereres, taules, font, jocs infantils, parc urbà de salut, àrea de lleure per a gossos, deixalleria, centre d’acollida d’animals, i es troba al costat de la zona esportiva municipal amb el pavelló, la piscina coberta, el camp de futbol de gespa artificial i dues pistes de pàdel.

Parc dels Terrassans

Creat sobre unes antigues terrasses agrícoles, el Parc dels Terrassans és una zona verda situada entre l’avinguda Puerto Rico i la carretera de Lloret,  amb una superfície aproximada d’una hectàrea.

El vial pavimentat que travessa el parc, defineix una bona zona de passeig i repòs. A l’entorn d’aquest eix es van plantar alzines, tamarius i lledoners. Aquests arbres formen l’atractiu de la part central del parc. Pels marges trobem vegetació típica mediterrània, pròpia d’un bosc mixt de suros i pins acompanyats d’arbustos característics com el llentiscle, el cirerer d’arboç o el marfull.

L’espai té una zona de jocs infantils, una petita bassa i una àrea de lleure per a gossos. Disposa d’una font d’aigua potable.

Menú