Biosphere

Biosphere és la certificació de sostenibilitat turística internacional que reconeix els esforços sostenibles de destinacions i empreses en la seva contribució al compliment dels requisits i principis de sostenibilitat i millora contínua.

Alguns dels beneficis del turisme sostenible són: minimitzar l’impacte ambiental; afavorir el consum responsable; generar beneficis econòmics dels recursos de flora i fauna; contribuir a la tolerància intercultural; promoure la restauració, conservació i ús dels jaciments arqueològics o monuments; millorar la qualitat de vida de la població local; promoure la millora de les infraestructures; generar ocupació local; o estimular el desenvolupament d’empreses turístiques, etc.

Tossa de Mar ha apostat fort per la sostenibilitat com a eix vertebrador de la seva activitat turística. La destinació té la major part del seu territori classificat com a espai natural protegit. I és pionera a aplicar criteris ambientals en la gestió municipal. L’any 2018 va obtenir la certificació Biosphere, mostrant així el seu compromís amb la sostenibilitat i el medi ambient.

Menú